Ruth Munster nieuwe directeur van WERQ

Ruth Munster nieuwe directeur van WERQ

WERQ Uitzendbureau nieuwe directeur Ruth Munster

Ruth Munster nieuwe directeur van WERQ

Gepubliceerd op 5 juli 2022

WERQ Personeelsdiensten heeft sinds 29 juni 2022 een nieuwe trotse eigenaar: Ruth Munster. Uitzendbureau WERQ is gevestigd aan de Schutraat 114 in Hoogeveen en heeft de focus op de lokale arbeidsmarkt voor het uitzenden van flexibel personeel.


Hendrik-Jan Lip en Henriëtte Waaijenberg 
 verkochten de aandelen van WERQ Personeelsdiensten B.V. aan een vertrouwd gezicht. “Met de aanstelling van Ruth Munster zetten we een weloverwogen stap”, meldt de oud-directie van WERQ. “Gelet op haar deskundigheid, betrokkenheid en jarenlange werkervaring binnen de uitzendorganisatie zien we in Ruth Munster de ideale opvolger van WERQ.” 

Ruth Munster is een bekend gezicht voor relaties en flexwerkers van WERQ en is geen onbekende in het Hoogeveens bedrijfsleven. Sinds 2011 was zij werkzaam als vestigingsmanager van WERQ. “Ik kijk er enorm naar uit om, in mijn nieuwe rol als directeur, bedrijven te voorzien van personeel. Met het vertrouwde team om me heen gaan we in deze krappe arbeidsmarkt ons uiterste best doen.”, aldus Ruth Munster. 

 

Voor Hendrik-Jan Lip en Henriëtte Waaijenberg brengt deze verandering dubbele gevoelens met zich mee. Het familiebedrijf werd 20 jaar geleden in Hoogeveen opgericht door Henk Lip, de vader van Hendrik-Jan. Henriëtte vertelt: “Sinds 2012 ben ik betrokken bij het uitzendbureau. WERQ is een prachtig bedrijf, maatschappelijk betrokken en inmiddels een begrip in Hoogeveen. In de afgelopen jaren hebben we veel mensen aan een baan geholpen en veelal mooie momenten met het team meegemaakt. ‘Samen aan de slag’ is de payoff van WERQ en dat gebeurt in de praktijk ook echt! WERQ werkt samen met veel partijen om problemen in de lokale arbeidsmarkt op te lossen. Dat alles gaan we dan ook echt missen! Maar, Ruth heeft het WERQ-DNA en wij weten zeker dat zij dit mooie bedrijf voorzet in die lijn, samen met het team van WERQ.” Stil zitten doen deze ervaren ondernemers niet, want sinds de opening van restaurant Narline in Zuidwolde hebben ze samen hun nieuwe uitdaging gevonden in de horeca.