Payrollen de toekomst?

Payrollen de toekomst?

Gepubliceerd op 19 augustus 2004

De werkgelegenheid in de payrollsector is in het eerste halfjaar van 2014 gestegen. De omzet van de payrollbedrijven groeide in de eerste 6 maanden van 2014 met 5% ten opzichte van het eerste halfjaar van 2013. Dat blijkt uit de marktmonitor van de brancheorganisatie van payrollbedrijven, de VPO-Marktmonitor.

Het gaat de goede kant op met het aanbod van payrollbanen. In 2012 was het halfjaarcijfer -6%, in 2013 0% en in 2014 +5%. Er is momenteel een grote behoefte aan flexibiliteit op de arbeidsmarkt, die naar verwachting de komende jaren alleen maar zal toenemen, zoals blijkt uit onder andere het in mei van dit jaar gepubliceerde TNO-onderzoek De toekomst van flex. “Payrolling speelt in op deze behoefte en blijkt daarmee een breed geaccepteerde en erkende manier van hr-dienstverlening te zijn in de markt. Ondernemers zien dan ook steeds vaker de voordelen van payrolling”, aldus Jeu Claes, voorzitter van de VPO.

Wilt u meer informatie over een payrollconstructie met uw onderneming? Neem dan contact op met WERQ. 0528-287400 of stuur een mail naar info@werq,nl