Intercedent van het jaar

Intercedent van het jaar

Gepubliceerd op 27 oktober 2016

WERQ is erg trots op Danique, ze hoort bij de laatste 16 deelnemers voor de verkiezing van Intercedent van het jaar 2016!

De laatste voorronde van de verkiezing voor Intercedent van het Jaar 2016 is in volle gang. Inmiddels zijn er van de 120 deelnemers nog 16 intercedenten over die strijden om de titel Intercedent van het Jaar 2016.

Ieder jaar organiseert ARTRA samen met de ABU en de NBBU hét evenement om de beste intercedent te roemen. Deze gaat naar huis met – naast alle eer – een iPad Mini en een reischeque ter waarde van 1000 euro. De 16 intercedenten, waaronder onze eigen Danique, die nu in de eindsprint zitten naar de verkiezing, hebben de eerste twee rondes (de kennistoets en het telefonische assessment) doorstaan en zijn beland in de 3e ronde, waarin zij samen met een professionele filmcrew van ARTRA een filmpje hebben opgenomen.

Op maandag 10 oktober zijn wij met het hele team afgereisd naar Maarssen, waar de filmopnames hebben plaatsgevonden. Momenteel is de filmcrew druk bezig om alle opnames te monteren. Wij wachten in spanning tot wij het eindresultaat kunnen bewonderen en hopen natuurlijk dat Danique door mag naar de volgende ronde.

intercedent van het jaar

“Het is een spannende periode”, aldus Danique. “Ik hoop natuurlijk dat ik nog een ronde verder kom, maar eigenlijk ben ik al hartstikke trots dat ik momenteel bij de laatste 16 van Nederland zit. Er doen veel goede kandidaten mee en ik heb al leuke backstage beelden gezien van de andere filmpjes.”

Begin november maakt ARTRA de 10 runners-up bekend. Zij gaan pitchen en speeddaten tijdens de verkiezing op 24 november bij Inn Style in Maarssen en dan blijkt wie de Intercedent van het Jaar 2016 is.

Blijf op de hoogte en houd onze facebookpagina in de gaten!