Geslaagd | trots op onze Dylan

Geslaagd | trots op onze Dylan

Gepubliceerd op 5 juli 2021
Dylan werkt al geruime tijd bij IG Design Group in Hoogeveen. In zijn dagelijks werk heeft hij het niet gelijk nodig, maar toch heeft Dylan onlangs zijn heftruck certificaat gehaald. Nu kan hij mocht dat nodig zijn toch ook op een andere afdeling ingezet worden.
Via een scholingsvoucher kreeg Dylan deze kans. De dag bestond uit een theoriegedeelte, welke werd afgesloten met een schriftelijk examen.
De middag bestond uit het praktijkgedeelte. Hierbij werd goede hulp en advies geboden door de instructeur. Het praktijkgedeelte bestond uit: zigzaggen tussen pionnetjes, producten uit stellingen halen, producten stapelen, beheersing van de heftruck.
Aan het eind van de dag werd meteen bekend gemaakt of je geslaagd was of niet. Bij Dylan in de groep was iedereen geslaagd. Hij vond het een leuke en leerzame dag.
Op de vraag of hij het anderen zou aanraden, kon Dylan volmondig: “Ja”, geven. Hij is blij dat hij deze kans gekregen heeft.

Iets voor jou?

In september worden er weer scholingsvoucher uitgegeven. Wil jij ook een opleiding of training volgen? Vraag naar je mogelijkheden.
Hoe meer je leert, hoe beter inzetbaarder je wordt…
Team WERQ helpt je graag bij jouw ontwikkeling.
Lees meer over: Scholing & ontwikkeling
Gefeliciteerd Dylan!
Team WERQ