De huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus (Covid-19)

De huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus (Covid-19)

Gepubliceerd op 19 maart 2020

De huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus (Covid-19) raakt iedereen in de samenleving. WERQ Personeelsdiensten spreekt haar steun en dankbaarheid uit aan iedereen die werkzaam is in cruciale beroepsgroepen.

Met dit bericht willen we u duidelijk maken dat de coronacrisis geen invloed heeft op onze dienstverlening. Het uitbetalen van salarissen van onze flexwerkers kunnen tijdig worden uitgekeerd.

Wij werken al jaren grotendeels digitaal en in de afgelopen dagen zijn we vrijwel geheel omgevormd naar een thuiswerkorganisatie waarin onze dienstverlening is gewaarborgd. De medewerkers die nog wel op kantoor werken, volgen uiteraard alle voorzorgsmaatregelen zoals deze door het RIVM worden geadviseerd.

Wij beseffen ons zeer goed dat dit voor iedereen een zware tijd is. We gaan in de komende periode verder onderzoeken of en welke passende maatregelen we kunnen treffen. Zodra hierover meer bekend is, informeren wij u via nieuwsberichten en e-mail.

Kunnen wij u in welke manier dan ook helpen met uw personele bezetting dan zijn we u zoals altijd, zeker in deze omstandigheden, graag van dienst.

Tot slot wensen wij iedereen alle sterkte in deze onzekere tijd.

Met vriendelijke groet,
TEAM WERQ