Werknemers nodig?

WERQ Personeelsdiensten uit Hoogeveen voorziet u graag in uw vraag!

Het is voor u als ondernemer een tijdrovende klus om geschikt personeel te zoeken. Zeker als de werknemer al op korte termijn moet worden ingezet. Als u een geschikte kandidaat heeft gevonden volgt de administratieve afhandeling. U moet een contract voor bepaalde tijd opstellen en dus goed nadenken over uw formatie. U vraagt zich vast wel eens af of er ook andere mogelijkheden zijn.

Flexibel personeel inzetten

Er zijn verschillende manieren om werknemers flexibel in te zetten. WERQ Personeelsdiensten uit Hoogeveen is allround HR-Kennispartner en bekend met de verschillende mogelijkheden. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften. We kunnen u volledig ontzorgen als het gaat om het vinden én aan het werk zetten van de meest geschikte kandidaten voor uw bedrijf. Of het nu om horeca personeel gaat, productiemedewerkers of om werknemers voor de bouwsector!

Uitzenden

WERQ kan er voor u voor zorgen dat uw personeel wordt aangenomen op basis van Uitzenden via WERQ. Wij hebben een goed gevulde database met gekwalificeerde flexwerkers die zeer snel op uitzendbasis bij u aan de slag kunnen. Zo kunt u eenvoudig een piek opvangen of een gat dichten door bijvoorbeeld ziekte of verlof. Flexibel en tegen een vooraf afgesproken tarief. Het aantal uren per week is flexibel, net zoals de duur van de werkzaamheden. Uw personeels- en salarisadministratie worden volledig ontlast.

Detacheren

Kiest u er liever voor om personeel aan te nemen op basis van Detachering via WERQ? Bij detachering merkt u als ondernemer weinig verschil ten opzichte van het inlenen van een uitzendkracht. Het grootste verschil is dat de arbeidsovereenkomst tussen WERQ en de werknemer door blijft lopen, ook al heeft u geen werk meer voor het desbetreffende personeel. WERQ geeft hierdoor zekerheid en vertrouwen aan de werknemer. En dat is in uw voordeel!

Werving & Selectie

U kunt er ook voor kiezen om het Werving- en Selectie Traject bij ons onder te brengen, als verlenging of ondersteuning van uw eigen HR-afdeling. Wij helpen u geschikt personeel te zoeken en te vinden. Wij maken het profiel op en brengen via de juiste kanalen uw vacature onder de aandacht. Vervolgens stellen we de match aan u voor. U kiest zelf welke kandidaat u in dienst neemt.

Waarom kiezen voor WERQ Personeelsdiensten?

Werk is meer dan alleen een uitzendbureau! Wij zetten al personeel in voor vele bedrijven uit de omgeving Hoogeveen – Meppel, Emmen, Assen, Pesse, Coevorden en Beilen.

  • Betrouwbare partner in alle HR-diensten
  • Persoonlijke aanpak
  • Kennis van de arbeidsmarkt in Hoogeveen en omgeving

Meer weten over het flexibel inlenen van personeel?

U kunt gelijk een vacature uitzetten. Wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden om flexibel werknemers in te zetten binnen uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.