Payroll

Uw payroll-specialist in Drenthe

Payroll is een groeiende vorm voor het in dienst nemen van werknemers. Maar wat is nou een payroll constructie? Bij payrolling worden administratieve, juridische en financiële zaken overgenomen van de werkgever. U draagt zelf zorg voor de functionele aansturing van het personeel, terwijl u op papier niet de werkgever bent. Juridisch gezien is WERQ de werkgever en draagt hiermee de verantwoordelijkheid op het gebied van arbeidsrechtelijke risico’s.

Waarom kiezen voor payroll?

Payroll is een prettige manier om zelf grip te houden op uw personeel, maar tóch tijd te besparen en risico’s te beperken. Zaken als de hoogte van het loon, het aannemen van nieuwe werknemers en functionerings- en beoordelingsgesprekken regelt u gewoon zelf. WERQ neemt alle administratieve handelingen van u over. Zo regelt WERQ onder andere de arbeidsovereenkomsten, salarisadministratie en afdracht van alle sociale premies. Daarnaast zorgt WERQ voor de pensioenen, ziekteverzuimbegeleiding en contractbeëindiging. Door te kiezen voor payrolling draagt u geen werkgeverrisico’s en ontstaat er meer inzicht in uw financiële administratie.

Payroll Diensten in Hoogeveen en omgeving

WERQ Personeelsdiensten uit Hoogeveen staat voor goed werkgeverschap en goede arbeidsvoorwaarden voor uw medewerkers. Wij verzorgen al payrolldiensten voor vele partijen in Hoogeveen en andere plaatsen in Drenthe. Van de horecabranche tot de bouwsector. Met payroll verandert er voor uw medewerkers op de werkvloer niets. Bij WERQ zeggen we dan ook: ‘Uw medewerkers, onze medewerkers.’ Uw personeel kan met al hun vragen op arbeidsgebied bij WERQ terecht.

Waarom kiezen voor WERQ?

  • Betrouwbare partner;
  • Persoonlijke aanpak;
  • Jarenlange ervaring met payroll.

Kandidaat aanmelden voor payroll

Heeft u een geschikte kandidaat gevonden en wilt u deze gelijk aanmelden voor payroll? Neem dan even contact met ons op.

Meer weten over de voordelen en nadelen van payroll?

Wilt u meer informatie over de kosten van payroll? Of wilt u graag een offerte op maat voor uw bedrijf? Neem dan contact op.