Online urenportaal

WERQ werkt met digitale uren registratie. U hoeft niet meer handmatig urenbriefjes te tekenen maar u kunt dit achter uw bureau doen. Indien u door ons aangemeld bent, kunt u uw bedrijfsgegevens bekijken, urendeclaraties invullen, aanvragen en plaatsingen inzien, facturen opvragen, meld- en extra factuuradressen opvragen, kostenplaatsen opvragen en algemeen nieuws informatie lezen.

Inloggen

Belangrijk is om de uren van de flexwerker vóór dinsdag 12.00 uur in te vullen/te accorderen zodat de flexwerker tijdig zijn salaris kan ontvangen.

Bekijk onze handleiding voor het registreren van de gewerkte uren (PDF, 181kB)

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met WERQ.

Meer dan een uitzendbureau

WERQ Personeelsdiensten is een allround HR Kennispartner die u ook bijstaat als HRM-vraagbaak. Dit betekent dan onze deskundige intercedenten moeiteloos uw personeelsbestand aanvullen tijdens piekmomenten of bij ziekte, maar dat u ook andere personele vraagstukken bij ons onder kunt brengen.

Ons team is er op ingericht om met u mee te denken over verschillende personeelskwesties als opleiding en ontwikkeling van uw medewerkers, of het op de juiste plek krijgen van medewerkers die dat op dit moment niet meer zijn.