Uitzenden in Westerbork

Uitzendbureau Westerbork

Flexibel personeel nodig in Westerbork

WERQ is gespecialiseerd in verschillende branches en heeft een uitgebreid personeelsbestand met gemotiveerde flexwerkers tot beschikking. Wij zijn uw leverancier in de omgeving van Westerbork van direct inzetbaar en flexibel personeel. Bij plotselinge piektijden kunt u eenvoudig en direct meer flexwerkers inzetten. Daarnaast zorgt WERQ Personeelsdiensten voor de ziektekostenverzekering en de verwerking van de salarisadministratie van de werknemers.

De voordelen van uitzenden via WERQ

Al bijna 20 jaar zijn wij gevestigd in Hoogeveen en werkzaam voor diverse regio’s zoals Westerbork. WERQ Personeelsdiensten is oprecht betrokken bij de arbeidsmarkt en wij geloven dan ook dat samenwerken de kracht is tot succes. Als HR Kennispartner willen wij u graag assisteren in uw vraag naar de juiste werknemer. Wij nemen u de volgende taken uit handen;

  • Wij presenteren u een selectie van geschikte kandidaten;
  • Wij gaan de arbeidsovereenkomst aan met de flexwerkers;
  • De salarisadministratie verzorgen wij;
  • Bij ziekte of vakantie regelen wij vervangend personeel;
  • Altijd een persoonlijke aanpak voor elke arbeidsvraag.

Wilt u graag een gesprek aangaan om de mogelijkheden met elkaar te bespreken? WERQ komt graag bij u langs!

Ons werkgebied

WERQ Personeelsdiensten is gevestigd in Hoogeveen. Ons werkgebied beslaat Drenthe en Overijssel in het gebied tussen Meppel, Beilen,  Emmen en Ommen.

Personeel nodig in Westerbork?

Geïnteresseerd in uitzendkrachten via WERQ Personeelsdiensten of in onze andere dienstverlening? Neem dan online contact met ons op of bel ons direct 0528 – 28 74 00.