Uitzendbureau in Steenwijk

Heeft u direct flexibel en geschikt personeel nodig in Steenwijk of omgeving? WERQ Personeelsdiensten is meer dan 15 jaar uw HR Kennispartner voor betrouwbaar en direct inzetbaar personeel. Voor diverse sectoren zoals bouw, groenvoorziening, horeca of administratie hebben wij een geschikt en bekwame flexwerkers beschikbaar voor tijdelijke en zelfs vaste contracten. Team WERQ levert alle diensten die u van een uitzendbureau kunt verwachten, zoals;

  • Selectie van inzetbaar personeel
  • Contractondertekening
  • Salarisadministratie
  • Regelingen en vervanging bij ziekte
  • Aanvullende trainingen of bijscholing

Op zoek naar een baan in Steenwijk? Ook dan kun je bij WERQ terecht.
Bekijk onze vacaturepagina of schrijf je direct in voor een intakegesprek.

Flexibel personeel nodig in Steenwijk?

WERQ Personeelsdiensten heeft een groot personeelsbestand met gemotiveerde flexwerkers uit Steenwijk en omgeving. Deze werknemers kunnen snel bij u aan de slag, wanneer u maar wilt. U loopt geen enkel financieel risico wat betreft ziektekosten. In geval van ziekte regelt WERQ namelijk vervanging.

Door gebruik te maken van onze diensten merkt u dat wij veel werk voor u uit handen nemen. Wij regelen de werving en de selectie en de salarisadministratie. Heeft uw personeel bijscholig of tijdelijke training nodig? Ook dat kan via WERQ Personeelsdiensten.

Meer dan een uitzendbureau

WERQ Personeelsdiensten is een allround HR Kennispartner die u naast het voorzien van flexibel en tijdelijk personeel, ook bijstaat als HRM-vraagbaak. Dit betekent dan onze deskundige intercedenten moeiteloos uw personeelsbestand aanvullen tijdens piekmomenten of bij ziekte, maar dat u ook andere personele vraagstukken bij ons onder kunt brengen.

Ons team is er op ingericht om met u mee te denken over verschillende personeelskwesties als opleiding en ontwikkeling van uw medewerkers, of het op de juiste plek krijgen van medewerkers die dat op dit moment niet meer zijn.

Ons werkgebied

WERQ Personeelsdiensten is gevestigd in Hoogeveen. Ons werkgebied beslaat de provincie Overijssel en Drenthe in het gebied tussen Emmen, Ommen, Meppel en Westerbork.

Uitzendkrachten nodig in Steenwijk?

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over het inzetten van flexibel personeel in de omgeving van Steenwijk? Neem contact met ons op of bel ons direct 0528 – 28 74 00.

Team WERQ staat voor u klaar!