Vacatures in Stadskanaal via WERQ Personeelsdiensten

Bent u op zoek naar goed personeel in de regio Stadskanaal en wilt u dit graag aan een professional overlaten? WERQ is dan de juiste partner voor u doordat wij een allround HR kennispartner zijn voor bedrijven op de regionale arbeidsmarkt. Daarnaast hebben wij diverse samenwerkingsverbanden met onder andere gemeenten, UWV, SWW en diverse ROC’s om werkzoekenden snel een juiste arbeidsplaats te kunnen bieden.

Flexwerkers nodig in Stadskanaal?

Een goede werknemer vinden kan een tijdrovende klus zijn. Wij hebben een groot bestand met flexwerkers die gemotiveerd zijn en direct voor u aan de slag kunnen in de omgeving van Stadskanaal. Wat wij voor u onder andere kunnen regelen;

  • Werving- en selectieprocedure
  • Contracten en salarisadministratie
  • Inhouse
  • Bij ziekte zoeken wij naar geschikte vervanging
  • Indien gewenst kan er scholing of training worden aangeboden

Wij zijn gevestigd in Hoogeveen maar ons werkgebied beslaat de provincies Drenthe, Groningen en Overijssel. Doordat wij centraal in het noorden gevestigd zijn, kunnen wij snel schakelen en eventueel bij u op locatie de verschillende mogelijkheden op het gebied van flexwerkers bespreken. Wij hebben graag persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en beseffen dat wij invloed kunnen hebben op uw bedrijfssucces. Daarom heeft u binnen WERQ altijd één aanspreekpunt.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u graag weten wat WERQ voor u kan betekenen in de regio Stadskanaal of provincie Groningen? Al meer dan 15 jaar zijn wij dé HR partner in noord Nederland. Neemt u telefonisch contact met ons op middels 0528 – 28 74 00.