Geschikt personeel nodig?
WERQ helpt ook in Ommen!

Vindt u het ook lastig om geschikt personeel te vinden? Wilt u bekwaam personeel inhuren voor een specifieke klus? WERQ Personeelsdiensten helpt ondernemers en organisaties in de omgeving van Ommen aan het juiste personeel!

Enkele taken die wij u graag uit handen nemen zijn het selecteren van de juiste flexwerkers en het verzorgen van contract ondertekening en salarisadministratie.

Zoekt u flexibel personeel in Ommen?

Onze flexwerkers zijn gemotiveerd en enthousiast om bij u aan de slag te gaan. Door gebruik te maken van flexwerkers via WERQ kunt u makkelijk met piekopvang omgaan en onder- of overbezetting vermijden. WERQ zendt uit in Ommen en omgeving!

Wat wij voor u kunnen doen

WERQ is meer dan een uitzendbureau. Wij zijn een allround HR Kennispartner, met deskundige intercedenten die moeiteloos uw personeelsbestand aanvult middels Werving & Selectie en detachering. Ook opleiding en ontwikkeling behoort tot de mogelijkheden om kundig personeel op de werkvloer te krijgen. Wij regelen het graag!

Werq is meer dan alleen een uitzendbureau

WERQ is uw betrouwbare HR-partner en helpt u van A-Z! Wij nemen de uitgebreide voorselectie in handen en we zijn verantwoordelijk voor de salarisadministratie en ziekteregelingen. Wij zijn HRM-vraagbaak, wat betekent dat onze deskundige intercedenten moeiteloos uw personeelsbestand aanvullen bij piekmomenten of bij ziekte. Ons team denkt mee over verschillende personeelskwesties. Bijvoorbeeld voor de opleiding en ontwikkeling van uw werknemers of het op de juiste plek krijgen van medewerkers.

Ons werkgebied

WERQ Personeelsdiensten is gevestigd in Hoogeveen. Ons werkgebied beslaat Drenthe en Overijssel in het gebied tussen Meppel, Westerbork, Emmen en Ommen. Ook DedemsvaartSlagharen en Nieuwleusen vallen in ons werkgebied.

Personeel nodig in Ommen?

Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem gerust online contact met ons op of bel ons direct 0528 – 28 74 00. Team WERQ staat voor u klaar! Wij zijn snel, eenvoudig en efficiënt.