Hét uitzendbureau van Hoogeveen: WERQ Personeelsdiensten

Zoekt u een uitzendbureau voor het inzetten van flexibel en tijdelijk personeel in Hoogeveen? WERQ Personeelsdiensten is uw HR Kennispartner op het gebied van onder andere uitzenden en detacheren.

Wij kunnen u een selectie bekwame flexwerkers bieden uit ons continue groeiend bestand beschikbaar personeel. Wanneer u een geschikte kandidaat, of kandidaten, heeft gevonden nemen wij de administratieve afhandeling voor onze rekening. Hierbij kunt u denken aan contract ondertekening, salarisadministratie en het regelen van vervanging bij ziekte. WERQ Personeelsdiensten regelt het voor u!

Flexibel personeel in Hoogeveen

Omdat we als uitzendbureau bekend zijn in Hoogeveen hebben we in de afgelopen jaren een bestand met gemotiveerde flexwerkers opgebouwd die snel bij uw bedrijf aan de slag kunnen. Dit betekent dat u personeel in kunt zetten wanneer u dat wilt. U loopt geen enkel financieel risico wat betreft ziektekosten. Door gebruik te maken van onze diensten merkt u dat wij veel werk voor u uit handen nemen.

Wat regelt WERQ bij het uitzenden?

  • Selectie van inzetbare flexwerkers;
  • Contract ondertekening;
  • Salarisadministratie;
  • Regelingen en vervanging bij ziekte;
  • Aanvullende trainingen of bijscholing (indien nodig)

Meer dan alleen een uitzendbureau

WERQ is een allround HR Kennispartner die u naast het voorzien van flexibel en tijdelijk personeel, ook bijstaat als HRM-vraagbaak. Dit betekent dan onze deskundige intercedenten moeiteloos uw personeelsbestand aanvullen bij piek en ziek, maar dat u ook andere personele vraagstukken bij ons onder kunt brengen.

Ons team is er op ingericht om met u mee te denken over personele kwesties als opleiding en ontwikkeling van uw medewerkers, of het op de juiste plek krijgen van medewerkers die dat op dit moment niet meer zijn.

Waar zijn we actief?

WERQ Personeelsdiensten is gevestigd in Hoogeveen. Ons werkgebied beslaat Drenthe en Overijssel in het gebied tussen Meppel, Ruinen, PesseEmmen en Ommen.

Snel personeel nodig?

Geïnteresseerd in uitzendkrachten via WERQ Personeelsdiensten of in onze andere dienstverlening? Neem dan contact met ons op of bel ons direct 0528 – 28 74 00.