Samen aan de slag met WERQ, uitzendbureau regio Hardenberg

Bent u op zoek naar bekwaam en flexibel personeel in de omgeving van Hardenberg? Team WERQ bestaat uit enthousiaste mensen met een brede kennis van de Overijsselse arbeidsmarkt. Al jarenlang zijn wij dé HR Kennispartner voor het uitzenden van tijdelijk of vast personeel middels ons groeiende bestand met flexwerkers. Daarnaast leidt WERQ regelmatig kandidaten op voor sporadische functies in kansrijke sectoren.

Op zoek naar een leuke baan in de regio Hardenberg? Uiteraard kun je ook dan bij WERQ Personeelsdiensten terecht. Raadpleeg het overzicht van al onze vacatures of schrijf je in.

Flexibel personeel nodig in Hardenberg?

WERQ Personeelsdiensten heeft een groot personeelsbestand met gemotiveerde flexwerkers uit Hardenberg en omgeving. Deze werknemers kunnen snel bij u aan de slag, wanneer u maar wilt. U loopt geen enkel financieel risico wat betreft ziektekosten. In geval van ziekte regelt WERQ namelijk vervanging.

Door gebruik te maken van onze diensten merkt u dat wij veel werk voor u uit handen nemen. Wij regelen de werving en de selectie en de salarisadministratie. Heeft uw personeel bijscholig of tijdelijke training nodig? Ook dat kan via WERQ Personeelsdiensten.

Wat regelt WERQ bij uitzenden?

  • Selectie van inzetbare flexwerkers;
  • Contract ondertekening;
  • Salarisadministratie;
  • Regelingen en vervanging bij ziekte;
  • Aanvullende trainingen of bijscholing (indien nodig)

Meer dan een uitzendbureau

WERQ Personeelsdiensten is een allround HR Kennispartner die u naast het voorzien van flexibel en tijdelijk personeel, ook bijstaat als HRM-vraagbaak. Dit betekent dan onze deskundige intercedenten moeiteloos uw personeelsbestand aanvullen tijdens piekmomenten of bij ziekte, maar dat u ook andere personele vraagstukken bij ons onder kunt brengen. Ons team is er op ingericht om met u mee te denken over verschillende personeelskwesties als opleiding en ontwikkeling van uw medewerkers, of het op de juiste plek krijgen van medewerkers die dat op dit moment niet meer zijn.

Ons werkgebied

WERQ Personeelsdiensten is gevestigd in Hoogeveen. Ons werkgebied beslaat de provincie Overijssel en Drenthe in het gebied tussen Emmen, Ommen, Meppel en Westerbork,

Uitzendkrachten nodig in Hardenberg?

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over het inzetten van flexibel personeel in de omgeving van Hardenberg? Neem contact met ons op of bel ons direct 0528 – 28 74 00.