Betrokken uitzendbureau voor de regio Emmen

Wist u dat WERQ Personeelsdiensten ook werkzaam is in de regio Emmen? Als uitzendbureau met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij inmiddels een gevestigde naam op het gebied van uitzenden, detacheren en zelfs het vinden van flexibel personeel voor vakantiewerk. Daarnaast zijn wij HR Kennispartner en staan wij voor eerlijk flex.

Flexibel personeel inzetten in Emmen

WERQ Personeelsdiensten heeft een groot personeelsbestand met gemotiveerde flexwerkers uit Emmen en omgeving. Werknemers die snel bij u aan de slag kunnen. Dit betekent dat u personeel in kunt zetten wanneer u dat wilt. U loopt geen enkel financieel risico wat betreft ziektekosten. Door gebruik te maken van onze diensten merkt u dat wij veel werk voor u uit handen nemen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Door ons in te schakelen bespaart u zelf enorm veel geld en tijd. U hoeft immers zelf niet op zoek te gaan naar bekwaam personeel. Bovendien betaalt u alleen de kosten voor de daadwerkelijk gewerkte uren van de flexwerker en nemen wij de verantwoordelijkheid op ons wat betreft de salarisadministratie. Wilt u graag meer weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Over WERQ Personeelsdiensten

Maar wij zijn meer dan alleen een uitzendbureau! Wij zijn een allround HR Kennispartner die u naast het voorzien van flexibel en tijdelijk personeel, ook bijstaat als HRM-vraagbaak. Dit betekent dan onze deskundige intercedenten moeiteloos uw personeelsbestand aanvullen bij piek en ziek, maar dat u ook andere personele vraagstukken bij ons onder kunt brengen. Ons team is er op ingericht om met u mee te denken over personele kwesties als opleiding en ontwikkeling van uw medewerkers, of het op de juiste plek krijgen van medewerkers die dat op dit moment niet meer zijn.

Ons werkgebied

WERQ Personeelsdiensten is gevestigd in Hoogeveen. Ons werkgebied beslaat Drenthe en Overijssel in het gebied tussen Meppel, Westerbork, Emmen en Ommen.

Personeel nodig in Emmen?

Geïnteresseerd in uitzendkrachten via WERQ Personeelsdiensten of in onze andere dienstverlening? Neem dan online contact met ons op of bel ons direct 0528 – 28 74 00.