Uitzendbureau Coevorden: WERQ Personeelsdiensten

Bent u op zoek naar een uitzendbureau voor Coevorden en omgeving? WERQ Personeelsdiensten staat voor eerlijke flex. Uit ons voortdurend groeiend bestand flexwerkers kunnen wij u een selectie bieden van geschikte kandidaten. Uiteraard nemen wij u ook de administratieve afhandeling uit handen, zoals het opstellen en tekenen van het contract en  de salarisadministratie.
WERQ Personeelsdiensten regelt het voor u!

Op zoek naar een leuke baan in Coevorden? Bekijk ons actuele aanbod vacatures of maak een afspraak om je in te schrijven bij WERQ Personeelsdiensten.

Flexibel personeel inzetten in Coevorden

WERQ helpt u eenvoudig bij het invullen van vacatures op korte termijn. Met een uitgebreid personeelsbestand heeft WERQ de juiste mensen en middelen om uw personeel te selecteren in Coevorden en omgeving. Onze flexwerkers zijn gemotiveerd om bij u aan de slag te gaan.

Wat regelt WERQ bij uitzenden?

  • Selectie van inzetbare flexwerkers;
  • Contract ondertekening;
  • Salarisadministratie;
  • Regelingen en vervanging bij ziekte;
  • Aanvullende trainingen of bijscholing (indien nodig)

Over WERQ Personeelsdiensten

Maar wij zijn meer dan alleen een uitzendbureau! Wij zijn een allround HR Kennispartner die u naast het voorzien van flexibel en tijdelijk personeel, ook bijstaat als HRM-vraagbaak. Dit betekent dan onze deskundige intercedenten moeiteloos uw personeelsbestand aanvullen bij piek en ziek, maar dat u ook andere personele vraagstukken bij ons onder kunt brengen. Ons team is er op ingericht om met u mee te denken over personele kwesties als opleiding en ontwikkeling van uw medewerkers, of het op de juiste plek krijgen van medewerkers die dat op dit moment niet meer zijn.

Ons werkgebied

WERQ Personeelsdiensten is gevestigd in Hoogeveen. Ons werkgebied beslaat Drenthe en Overijssel in het gebied tussen Meppel, Westerbork, Emmen, Dalen en Ommen.

Personeel nodig in Coevorden?

Geïnteresseerd in uitzendkrachten via WERQ Personeelsdiensten of in onze andere dienstverlening? Neem dan online contact met ons op of bel ons direct 0528 – 28 74 00.