U zoekt nieuwe medewerkers in Beilen

Flexibel en snel inzetbaar personeel nodig? WERQ helpt u bij selectie van enthousiaste en hardwerkende flexwerkers. Tijdelijk of voor langere periode. Wij zorgen ervoor dat u uw personeel in kunt zetten wanneer u dat wilt. Daarnaast loopt u geen enkel financieel risico wat betreft ziektekosten. WERQ zendt uit in Beilen en omgeving.

Flexibel personeel inzetten in Beilen

WERQ Personeelsdiensten heeft een groot personeelsbestand met gemotiveerde flexwerkers uit Beilen en omgeving. Werknemers die snel bij u aan de slag kunnen. Dit betekent dat u personeel in kunt zetten wanneer u dat wilt. Door gebruik te maken van onze diensten merkt u dat wij veel werk voor u uit handen nemen.

Wat regelen wij bij uitzenden?

Wij nemen u graag het werk uit handen op het gebied van uitzenden. De selectie van inzetbare flexwerkers nemen wij voor onze rekening maar natuurlijk ook het ondertekenen van het contract en de salarisadministratie. Daarnaast regelen wij bij ziekte een vervangende flexwerker. Indien nodig kunnen wij ook aanvullende trainingen en bijscholing regelen. WERQ werkt graag samen!

Over WERQ Personeelsdiensten

WERQ Personeelsdiensten is meer dan alleen een uitzendbureau! Wij zijn een allround HR Kennispartner die u naast het voorzien van flexibel en tijdelijk personeel, ook bijstaat als HRM-vraagbaak. Dit betekent dan onze deskundige intercedenten moeiteloos uw personeelsbestand aanvullen bij piek en ziek, maar dat u ook andere personele vraagstukken bij ons onder kunt brengen. Ons team is er op ingericht om met u mee te denken over personele kwesties als opleiding en ontwikkeling van uw medewerkers, of het op de juiste plek krijgen van medewerkers die dat op dit moment niet meer zijn.

Ons werkgebied

WERQ Personeelsdiensten is gevestigd in Hoogeveen. Ons werkgebied beslaat Drenthe en Overijssel in het gebied tussen Meppel, Westerbork, Emmen en Ommen, daarnaast zenden wij ook uit in Dwingeloo en Diever.

Personeel nodig in Beilen?

Geïnteresseerd in uitzendkrachten via WERQ Personeelsdiensten of in onze andere dienstverlening? Neem dan online contact met ons op of bel ons direct 0528 – 28 74 00.