Kom Team WERQ versterken

VACATURE | Sales Consultant

Zelf je functienaam bepalen?

Dat kan bij WERQ! Wij zeggen altijd ‘geef het beestje een naam’. De één noemt het Sales intercedent, de ander noemt het: Flex adviseur, Relatiebeheerder, Accountmanager of Commercieel adviseur, maar uiteindelijk draag je iets uit wat bij jou past en waar je voor staat. Natuurlijk gelden er richtlijnen en gaan we uit van een basisprofiel wat bij ons team hoort, maar uiteindelijk draait het om jou!
Een collega heeft na 4 jaar een nieuwe uitdaging gevonden en daarom zijn we opzoek naar een nieuwe collega. Je komt niet ter vervanging, maar wat we al omschreven: Geef er je eigen draai aan en de functie is van jou!

Een aantal zaken waar we wel opletten zijn:
– Je bezit een gezonde dosis humor;
– Je bent minimaal 32 uur beschikbaar;
– Je bent in het bezit van een auto;
– Woonachtig binnen een straal van 30 km vanuit Hoogeveen;
– Je kunt zelfstandig werken;
– Je vindt het leuk om nieuwe bedrijven te benaderen;
– Contactbeheer van onze bestaande opdrachtgevers in de MKB (veelal in de technische industriële sector);
– Systeemregistratie is niet altijd leuk, maar je zorgt dat het wel gedaan wordt;
– Je houdt van netwerken;
– Je houdt het wel redelijk, bij het bedenken van jouw functienaam 😊

Wat wij jou zoeken klinkt vrij standaard. Maar we dagen je uit zelf te ervaren om deel uit te maken van een team met een no-nonsens mentaliteit. Wat je mag verwachten zijn goede arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris (uiteraard nemen we jouw eventuele werkervaring mee), vrije dagen die je zelf mag inplannen, de mogelijkheid om deels thuis te werken.

Team WERQ
We hebben één vestiging in Hoogeveen. Het team bestaat uit Martine, Hellen, Nickie, Noël, Karin, Henriëtte en Ruth. We doen het samen, maar toch heeft ieder haar/zijn eigen expertise binnen het team. Volgend jaar vieren we ons 20-jarig jubileum en daar zijn we erg trots op! Waar we nog meer trots op zijn is dat we anders zijn dat andere uitzendbureaus. Geld is belangrijk maar niet onze drijfveer. Naast het commerciële, kijken we ook naar het sociaal-maatschappelijke aspect. De mens staat centraal in dit vak, met ieder een eigen verhaal. Het is aan ons om goed te luisteren, mee te kijken en de kansen te benutten om de arbeidsmarkt in beweging te houden.

Solliciteer
Heb je interesse en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruth Munster via 06-44013352 of r.munster@WERQ.nl. Direct solliciteren? Nog beter! Binnen een dag nemen we contact met je op.
Reageren kan tot woensdag 30 juni.

Stage lopen bij WERQ

Ben jij die enthousiaste scholier of student die bezig is met een mbo-opleiding en zou je graag willen oriënteren op de arbeidsmarkt? Zoek je een uitdagende stage met veel verschillende taken? WERQ biedt jou de kans om ervaring op te doen als junior intercedent om zo alle facetten van het vak te leren kennen op zowel de back als de front office.

Wie is WERQ

WERQ Personeelsdiensten is een lokaal betrokken uitzendbureau in Drenthe. We zijn er voor alle werkzoekenden en mensen die van baan willen veranderen. We gaan graag samen met hen op zoek naar de droombaan! Voor werkgevers zijn wij Strategisch Business partner. Van mens tot mens. Dat is onze benadering. Oprecht geïnteresseerd in wat onze relaties en flexwerkers belangrijk vinden en waar ze behoefte aan hebben

Waar ga je werken

Je zult je snel thuis voelen in ons gezellige team van professionals. Ons team bestaat uit jonge, actieve en enthousiaste mensen met een brede kennis van de Drentse arbeidsmarkt.

Wie zoeken wij?

  • MBO 4 werk en denkniveau
  • Beschikbaar tussen de drie ne 5 dagen
  • Minimaal 20 weken beschikbaar
  • Enthousiaste en proactieve persoonlijkheid

Heb je interesse om werkervaring op te doen bij dit gezellige en professionele team? Stuur dan snel je CV en motivatie naar Ruth Munster.

Ruth Munster | r.munster@WERQ.nl | 06-44013352

Contact