De Hoogeveense Uitdaging

De Hoogeveense Uitdaging

WERQ is founder van de Hoogeveense Uitdaging

Team WERQ vindt het belangrijk om samen aan de slag te gaan voor de Hoogeveense arbeidsmarkt en om maatschappelijk betrokken te ondernemen. Door niet alleen te sponsoren maar ons ook daadwerkelijk in te zetten voor deze mooie stichting hopen wij dat Hoogeveen een nog mooiere en leefbaardere plaats wordt dan het nu al is!

Het project wordt ondersteund door de gemeente Hoogeveen, het Oranjefonds en de Nederlandse Uitdaging.

WERQ is trotse Founder van de Hoogeveense Uitdaging

Uit ons team zijn Ruth Munster en Hellen Willems actief in de Matchgroep. Henriëtte Waaijenberg is bestuurslid en actief in het PR-team van De Hoogeveense Uitdaging.

De Hoogeveense Uitdaging is simpel gezegd een bemiddelingsbureau in vraag en aanbod van Materialen (spullen), Middelen (geld) en Menskracht (extra handjes, creativiteit, kennis en kunde). Een ondernemersnetwerk waarin bedrijven gestimuleerd worden om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen in concrete acties om daarmee het leefklimaat in Hoogeveen te verbeteren.

Founders van de Hoogeveense Uitdaging

Vrienden en de club van 100

Naast founders heeft de Hoogeveense Uitdaging veel vrienden en facilitors. Wilt u met uw bedrijf ook bijdragen aan de Hoogeveense Uitdaging? Wordt dan nu lid van de club van 100! Bijdragen kan ook door mee te helpen in bijvoorbeeld de Matchgroep of het PR-team. Neem hiervoor contact op via: info@hoogeveenseuitdaging.nl of 0528-820239.

Resultaten van het 1e jaar

De Hoogeveense Uitdaging is eind 2015 van start gegaan. In het eerste volledige jaar 2016 maakte de Hoogeveense Uitdaging een vliegende start. Er werden 70 matches ter waarde van € 75.166,- gerealiseerd. Bekijk hier het jaarverslag 2016.

Hoe werkt de Hoogeveense Uitdaging?

De formule is simpel, maar sterk. Verzoeken van maatschappelijke organisaties komen binnen via de website bij het team van de Hoogeveense Uitdaging. Al deze aanvragen worden voorgelegd tijdens de bijeenkomst van de Matchgroep. Accepteren we de aanvraag? Dan verzoeken we vervolgens een bedrijf om mee te werken aan het project. Andersom kan ook: we krijgen regelmatig verzoeken van bedrijven binnen die graag hun steentje op het gebied van maatschappelijk betrokken werk willen bijdragen. Voor deze bedrijven wordt een passende vraag vanuit het maatschappelijk veld gezocht. Naast het actief bemiddelen tussen maatschappelijke organisaties en het Hoogeveens bedrijfsleven via de Matchgroep, wil de Hoogeveense Uitdaging in de toekomst ook andere diensten gaan leveren, zoals bijvoorbeeld een Spullenbank.

Heeft uw vereniging of stichting een vraag?

Kijkt u dan op de site van de Hoogeveense Uitdaging en wellicht nemen zij uw uitdaging aan!