Ambitie van WERQ

WERQ heeft een open bedrijfscultuur en staat voor eerlijke flex. Onze drijfveer is samenwerken en plezier in het werk. Wij zijn oprecht dienstbaar en werken graag samen, zowel publiek als privaat. Op deze manier creëren wij wederzijds vertrouwen met onze opdrachtgevers, flexwerkers en uiteraard ook binnen ons team.

WERQ maakt werk mogelijk, organiseert flexibiliteit, zorgt voor groei en een goede werking van de arbeidsmarkt en biedt mensen bovenal perspectief.

Onze kernwaarden

Oprecht dienstbaar: Dienstbaarheid is ons middel om echt van toegevoegde waarde te zijn.

Plezier: Hoe fijn is het dat je kunt werken in een team met heel veel passie en plezier.

Eerlijk: Team WERQ staat voor eerlijke flex.

Samenwerken: Wij geloven in de kracht van samenwerken om arbeidsmarktvraagstukken innovatief op te lossen.

Betrokken: Maatschappelijk betrokken ondernemen zit in ons DNA.

Oprecht dienstbaar

Strategie en onderscheidend vermogen

Al bijna 20 jaar is WERQ Personeelsdiensten in Hoogeveen een gevestigde naam en een vertrouwd adres voor bedrijven en flexwerkers uit Drenthe. WERQ levert alle diensten die je van een uitzendbureau mag verwachten, maar team WERQ doet meer…

Team WERQ is oprecht dienstbaar en betrokken bij de arbeidsmarkt. Van laag, middelbaar tot hoger opgeleid niveau zien wij de uitdaging om arbeidsvraagstukken op te lossen door middel van ‘omdenken’. Bij relaties en flexwerkers het verschil maken en dan zo dat het niet alleen wordt opgemerkt.  Het doel is dat iedereen het verschil ook ervaart en voelt.

Team WERQ wil bij relaties graag nieuwe ervaringen rondom haar diensten creëren. Dus niet anders zijn, maar iets doen wat het verschil maakt. Onze kracht is een persoonlijke aanpak. Het team van WERQ gaat voor een duurzame relatie met haar flexwerkers en relaties.

WERQ gelooft erin dat bedrijven een goede balans nodig hebben tussen vast personeel en flexibel personeel. Samen met de ondernemer wordt de huidige en de gewenste situatie besproken. Wij denken zonder vaste kaders en zijn constant op zoek naar innovatieve en creatieve oplossingen voor u. Wij zien ons als úw HR Kennispartner.

Plezier

Team WERQ

Ons kantoor is gevestigd in een oud karakteristiek woonhuis en bij het binnen stappen creëren wij een laagdrempelig en huiselijk gevoel bij onze bezoekers. Wij ervaren dagelijks dat we hierdoor anders zijn dan andere uitzendbureaus en dat geeft ons een trots gevoel. Ondanks de diversiteit van opleidings- en werkachtergrond, deelt en motiveert het team elkaars successen. Met deze teamspirit slagen wij erin om de ambitie van WERQ waar te maken.

Het team van WERQ heeft korte lijnen, werkt efficiënt. Wij geloven erin dat samenwerken de kracht is tot succes, wat wordt onderstreept in onze slogan: ‘Samen aan de slag!’

Eerlijk

Eerlijke flex

Team WERQ staat voor eerlijke flex. Alle cao’s worden nageleefd. Het is een missie van team WERQ om u te ontzorgen en te informeren over uw cao, waardoor u ervan uit kunt gaan dat uw flexwerker op de juiste manier verloond wordt. Team WERQ heeft meerdere malen ervaren wat malafide uitzenders doen en zij weten hoe moeilijk het is om hiertegen te ‘vechten’, maar: Eerlijkheid duurt het langst én dat blijkt in de praktijk. Wij zijn trots op onze werkwijze!

Samenwerken

Samenwerkingsverbanden

De gemeenten, het UWV, SWW, Taalhuis, lokale opleidingsbureaus en ROC’s spelen een belangrijke rol in de ambitie van WERQ. Door ‘Samen aan de slag’ te gaan om werkzoekenden op de arbeidsmarkt te plaatsen heeft WERQ regelmatig contact met deze publiek – private partijen. Gezamenlijk verwezenlijken wij de toekomstige mobiliteit op de arbeidsmarkt.

Betrokken

Samen veranderen (MVO)

Wij zijn dagelijks bewust bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). MVO kent drie kernwaarden, People, Planet en Profit. WERQ legt de focus voornamelijk op People, omdat deze dagelijks bij ons centraal staat.

MVO is een containerbegrip. Er bestaan zo veel definities… Voor team WERQ is het heel eenvoudig: als je maatschappelijk verantwoord onderneemt voel je je verantwoordelijk voor je omgeving en handel je ernaar.

Wij proberen onze kernactiviteiten te verduurzamen. Zo is het opleiden van mensen belangrijker dan ooit. Wij begeleiden werkzoekenden naar passend werk door CV – en sollicitatietrainingen te geven. Samen met een flexwerker wordt een opleidingsplan gemaakt om de duurzame inzetbaarheid te vergroten. Wij nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij streven naar participatie op de arbeidsmarkt voor iedereen. We hechten waarde aan veiligheid op de werkvloer en goede arbeidsomstandigheden. Team WERQ onderneemt graag maatschappelijk betrokken, onze inzet voor de Hoogeveense Uitdaging is daar een voorbeeld van.

de hoogeveense uitdaging

Onze drijfveer

Winst is belangrijk, maar zeker niet de drijfveer… Zo heeft team WERQ de afgelopen jaren veel gedaan voor de arbeidsmarkt in Hoogeveen en omgeving. Team WERQ groeide de afgelopen jaren van 3 naar 8 enthousiaste dames. Door de onderscheidende manier van werken en de passie van ons team groeide het bedrijf. Team WERQ wil er ook in de komende jaren zijn voor haar relaties en flexwerkers. WERQ is meer dan leverancier in de markt, wij zijn uw Strategisch Business partner.

Kort samengevat

  • WERQ heeft een gevestigde naam in Drenthe.
  • WERQ levert alle diensten die je van een uitzendbureau mag verwachten.
  • Team WERQ houdt van omdenken, heeft korte lijnen en is betrokken.
  • WERQ kent de Drentse arbeidsmarkt en lost graag arbeidsmarktvraagstukken op.
  • Persoonlijke kracht. Niet anders zijn, maar iets doen wat het verschil maakt.
  • Team WERQ is oprecht dienstbaar.
  • Eerlijke flex is een vereiste voor team WERQ.
  • WERQ heeft veel samenwerkingsverbanden, zowel publiek-privaat, als maatschappelijk verantwoord
  • Samen aan de slag is onze slogan.

WERQ is aangesloten bij Algemene Bond Uitzendbranche (ABU) en is NEN- en VCU gecertificeerd.