Op zoek naar een baan in Emmen?

Ben je op zoek naar een baan in de productie, de horeca, of wil je aan de slag als monteur of schoonmaker? Bij WERQ Personeelsdiensten vind je werk in de hele omgeving van Emmen. Of je nou hoog opgeleid of laag opgeleid bent, iedereen is welkom bij ons uitzendbureau!

Neem een kijkje op onze vacaturepagina. Staat er iets leuks voor je bij?
Reageer direct online en wij nemen contact met je op.

Parttime of fulltime baan in Emmen

Emmen is de grootste gemeente van Drenthe en heeft het grootste industriegebied van Nederland. Bij al deze bedrijven zijn regelmatig openstaande vacatures. Fulltime, parttime, vast of tijdelijk. Ook voor bijbanen en vakantiewerk kun je bij ons terecht. We zoeken regelmatig mensen in Emmen, maar ook in de omliggende dorpen Sleen, Klazienaveen, Erica, Nieuw-Amsterdam, Barger-Compascuum of Klijndijk.

Team WERQ maakt jouw ambities waar

Solliciteer vandaag nog op onze vacatures in Emmen. Staat er niets voor je bij? Vertel ons wat je droombaan is, schrijf je in, en wij gaan je helpen om je ambities waar te maken. Team WERQ staat voor je klaar. Wij willen je aan het werk krijgen, hebben én houden, je begeleiden en investeren in jouw loopbaan.

Solliciteren in Emmen

Heb je een leuke vacature gevonden maar vind je het lastig om een goede brief te schrijven? Of ben je op zoek naar tips om je goed voor te bereiden op het sollicitatiegesprek? We hebben een aantal goede tips voor je op een rijtje gezet:

> Tips voor sollicitatiebrief
> Tips voor het maken van een CV
> Tips voor sollicitatiegesprek

BEKIJK ALLE VACATURES