Op zoek naar een baan in Coevorden?

Ben je op zoek naar een baan in de techniek, de productie of de logistiek? Of wil je graag aan de slag in de horeca of als schoonmaker? Dan ben je bij WERQ Personeelsdiensten aan het goede adres. Ons uitzendbureau heeft verschillende openstaande vacatures in Coevorden en omgeving.

Neem een kijkje op onze vacaturepagina. Staat er iets leuks voor je bij?
Reageer direct online en wij nemen contact met je op.

Vast, tijdelijk of vakantiewerk in Coevorden

We hebben regelmatig vacatures voor technische functies en productiewerk in Coevorden. Zowel fulltime, parttime als tijdelijk. Coevorden ligt in Drenthe is goed te bereiken via de A37, N48 en N34. Ook vanuit Hoogeveen, Emmen en Hardenberg ben je snel in Coevorden. We zoeken regelmatig mensen in Coevorden, maar ook in de omliggende plaatsen zoals Dalen, Schoonebeek, De Krim of Gramsbergen.

Team WERQ maakt jouw ambities waar

Solliciteer vandaag nog op onze vacatures in Coevorden. Staat er niets voor je bij? Vertel ons wat je droombaan is, schrijf je in, en wij gaan je helpen om je ambities waar te maken. Team WERQ staat voor je klaar. Wij willen je aan het werk krijgen, hebben én houden, je begeleiden en investeren in jouw loopbaan.

Solliciteren in Coevorden

Heb je een leuke vacature gevonden maar vind je het lastig om een goede brief te schrijven? Of ben je op zoek naar tips om je goed voor te bereiden op het sollicitatiegesprek? We hebben een aantal goede tips voor je op een rijtje gezet:

> Tips voor sollicitatiebrief
> Tips voor het maken van een CV
> Tips voor sollicitatiegesprek

BEKIJK ALLE VACATURES