Herintreden als moeder?

Herintreden klinkt simpel, maar helaas kun je tegen allerlei zaken aanlopen. Dat wil ook weer niet zeggen dat het onmogelijk is. Maar lastig is het vaak wel. Wil jij weer aan het werk, maar wil het nog niet lukken? Dan helpt team WERQ jou daar graag bij.

Wat wil je en wat kun je?

De eerste vraag die je jezelf kan stellen als je weer aan het werk wilt is: wat wil ik eigenlijk? Wil je terugkeren in je oude vakgebied? Of ga je voor iets heel anders?
Voordeel van je eigen vakgebied is natuurlijk dat je daar al werkervaring in hebt. Aan de andere kant zou dit het perfecte moment kunnen zijn om juist een hele andere weg in te slaan. Het kost wat moed, maar wie weet levert het wel je ultieme droombaan op! Weet je niet zo goed wat je wil? Sla dan niet zomaar eindeloos aan het solliciteren.

Geloof in jezelf

Daar zit je dan. Je kinderen gaan naar school en hebben niet meer zoveel zorg nodig als eerst.  Je denkt erover om weer aan het werk te gaan. Maar doordat je een aantal jaren thuis de boel draaiende hebt gehouden, heb je geen recente werkervaring en zijn je kansen op de arbeidsmarkt minder dan voor vrouwen, die altijd zijn blijven werken.

Ja, je hebt thuis gezeten en voor de kids gezorgd. Maar dat betekent niet dat je niet meer goed bent in je werk. Ook voor jou vinden we die droombaan. Veel vrouwen zijn een stuk minder zelfverzekerd als ze weer aan het werk willen, niet doen! Nu is het tijd om weer aan jezelf te gaan werken. Je mag hartstikke trots zijn op jezelf!

Samen met team WERQ

Team WERQ helpt jou graag bij het maken van allerlei keuzes. Wat kunnen we zoal voor jou doen:

  • We bespreken met je in welke branche je wilt werken, hoever je wilt reizen en hoeveel je wilt werken, fulltime of parttime;
  • WERQ heeft diverse functies bij heel verschillende bedrijven, waar we jou voor kunnen stellen;
  • WERQ heeft relaties die werken met een moederlijn, dat zijn functies met werk onder schooltijd van de kids, misschien iets voor jou;
  • We kijken naar je opleidingen en bespreken de mogelijkheden van omscholen en/of bijscholen;
  • We helpen je met je CV en geven je allerlei tips voor je sollicitatie.

Durf jij die stap te nemen?

Dan staan wij voor jou klaar!

Stuur een whatsapp, mail of bel naar:
Hellen Willems | 06-11787278 | H.Willems@WERQ.nl