Ik zoek WERQ

Snel aan de slag in Hoogeveen of omgeving!

Belofte aan werkzoekenden

Wat is jouw talent? Wij willen er zijn voor jou als werkzoekende. Van HBO tot lager opgeleid, bij WERQ krijgt iedere werkzoekende persoonlijke aandacht. Tijdens onze intake bieden we meer, we luisteren en maken samen een plan voor jouw toekomst. Iedereen is welkom bij WERQ. Goed werkgeverschap zit in ons DNA. Dat merk je aan alles. Wij geloven erin dat je van een passende baan gelukkig wordt, jezelf ontwikkeld en veel sociale contacten opbouwt en het geeft je natuurlijk inkomen. Wij willen je aan het werk krijgen, hebben én houden, je begeleiden en investeren in jouw loopbaan!

Jouw ambitie waarmaken, is onze ambitie!

Vaste of tijdelijke baan

Doordat wij ons niet specifiek richten op één bepaalde branche of sector zijn wij zeer breed georiënteerd. De kans dat je een leuke baan via ons vindt in Hoogeveen of omgeving, bij een bedrijf dat jou aanspreekt is dan ook groot.

Werken en leren

Wil jij werken en leren? Dat kan door een BBL-traject te gaan volgen. WERQ kan je hierin begeleiden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Vakantiewerk of bijbaan

Aan het werk tijdens de zomer? Of werken in het weekend? Dat kan. Met een bijbaan doe je veel ervaring op en verdien je je eigen geld.

BEKIJK ALLE VACATURES