Service voor flexwerkers

Ik ben ziek, wat nu?

Je bent verplicht op de eerste dag, dat je ziek bent dit te melden. Als eerste bij WERQ en vervolgens bij je opdrachtgever. Geef je ziekmelding op tijd door aan WERQ en aan je opdrachtgever.  Wanneer je dit niet tijdig doet, loop je het risico dat je niet meer bij de opdrachtgever terug mag komen. Lees meer over Ziekmelding als Flexwerker bij WERQ.

Vakantiereglement van WERQ

De ABU CAO biedt de mogelijkheid een vakantiereglement op te stellen. WERQ heeft hiervoor gekozen. Het reglement is geschreven voor jou als flexwerker wanneer je werkzaam bent voor WERQ. Lees meer over het Vakantiereglement van WERQ.

Opgebouwde reserveringen

Als je werkt bouw je reserveringen op. Reserveringen kunnen zijn: kort verzuim, vakantiedagen en/of vakantiegeld. Lees meer over jouw Opgebouwde Reserveringen bij WERQ.

Pensioenregeling van WERQ

Hier kun je alle informatie vinden welke betrekking heeft op de opbouw van je pensioen. Zo werkt de Pensioensregeling van WERQ.

Betaalkalender van WERQ

Op de betaalkalander kun je zien wanneer de salarissen worden uitbetaald. Houd er rekening mee dat je salaris als gevolg van verwerkingstijd iets later op de rekening kan staan bijgeschreven. Bekijk de Betaalkalender van WERQ.

Collectiviteitskorting op je verzekering

WERQ vindt het belangrijk dat je goed verzekerd bent. Daarom hebben we afspraken gemaakt over verzekeren met collectiviteitskorting. En ook over andere voordelen en speciale aanbiedingen om in je vrije tijd van te profiteren. Dat is mooi meegenomen! Lees meer over Collectiviteitskorting op je Verzekering via WERQ.

Tips voor het omgaan met geld

“Geld maakt niet gelukkig”. Deze uitdrukking wordt vaak gebruikt. Uiteraard zit hier een kern van waarheid in, maar het niet bezitten van geld kan je geluk wel in de weg staan. Balans vinden in je inkomsten en uitgaven is daarom erg belangrijk. Vind hier meer informatie over omgaan met geld.

Hoe veilig werk jij?

Uiteraard zorgt het bedrijf waar jij werkt voor een veilige werkplek en geeft WERQ je voorlichting over de geldende veiligheidsinstructies. Maar of je veilig werkt, bepaal je voor een groot deel zelf. Hoe veilig werk jij?

Check de Bruto Netto Calculator

Met de Bruto Netto Calculator kun je jouw nettosalaris uitrekenen door middel van het invullen van jouw brutosalaris. Je kunt Je kunt de berekening niet als een vervangende salarisstrook gebruiken; het is een indicatie. Check de Bruto Netto Calculator.