Opleiding en ontwikkeling

Opleiding en ontwikkeling

Als je aantrekkelijk wilt blijven voor de arbeidsmarkt moet je gericht in jezelf investeren. Daardoor kun je je werk goed blijven doen. Door jezelf te blijven ontwikkelen vergroot je je kennis en vaardigheden en kun je in de toekomst misschien doorgroeien naar een andere functie. Werkend leren en lerend werken kom je steeds vaker tegen. Opleiden kost geld. WERQ investeert graag in jouw ontwikkeling en heeft diverse mogelijkheden om jouw scholing te bekostigen of je nu jong bent of iets minder jong…

POP

We gaan met jou in gesprek om een persoonlijk ontwikkelingsplan te maken. In dit plan bekijken we samen naar jouw ontwikkelingsdoelen en hoe je die zou kunnen bereiken door het volgen van een cursus, training en/of opleiding.

Scholingsvouchers

Beschik jij niet over een startkwalificatie MBO-2 niveau? Wil je wel graag een opleiding en/of training volgen? WERQ heeft scholingsvouchers ter waarde van € 500,- waar jij voor in aanmerking kan komen.

Werken en Leren

Wil jij werken en leren? Het MBO kent de leerroute BBL. Je gaat 1 dag in de week naar school en werkt de overige dagen.

E-learning ‘Aan de Slag Blijven!’

Heb je soms moeite om de ongeschreven regels op de werkvloer te begrijpen? Zou je hier meer over willen weten? Dan is de gratis E-learning  ‘aan de slag blijven’ een aanrader!  Je leert er meer over ongeschreven regels en je kunt er mee oefenen.

Moeite met lezen en schrijven

Zonder goed te kunnen lezen en schrijven is het een stuk lastiger om een sollicitatiegesprek te voeren, een CV te maken, je urenbriefjes goed in te vullen of de veiligheidsinstructies te lezen van het bedrijf. Vandaar dat je als flexwerker de mogelijkheid hebt om via de STOOF extra (gratis) training te volgen om deze basisvaardigheden te verbeteren.

Geïnteresseerd of meer informatie?
Neem dan contact met ons op.