Online urenportaal

Via ons online urenportaal kun je jouw gewerkte uren van de afgelopen week via een urenbriefje invullen. Ook je vakantiedagen kun je hierin opgeven. Je hebt hiervoor een inlognaam en een wachtwoord nodig, deze ontvang je per email van WERQ. Tevens kun je via het online urenportaal je loonspecificaties, jaaropgaven en de ingediende urendeclaraties terugvinden.

Inloggen

Mocht het inloggen niet lukken, neem dan contact met ons op.

Flexwrapp is de app van WERQ voor flexwerkers!

Alle flexwerkers van WERQ kunnen documenten digitaal ondertekenen in de Flexwrapp app op hun mobiele telefoon (Android en iOS). De werking is heel simpel, dus maak je nog geen gebruik van Flexwrapp en Digitale Handtekening, start dan vandaag nog!

Download de nieuwe versie van de app, neem contact op met team WERQ en dan kun je gelijk aan de slag! Wanneer er een document wordt verzonden voor ondertekening, krijgt je dit te zien bij het kopje Digitale Handtekening onder Documenten. Vervolgens kan je het document inzien, controleren en ondertekenen.

Nooit meer werken met urenbriefjes, of inloggen op je computer, vanaf nu kun je al je uren gemakkelijk bijhouden en formulieren ondertekenen in Flexwrapp. Heb jij de app nog niet? Neem gerust contact op met team WERQ. Wij helpen je graag.

De betaalkalender

Benieuwd wanneer de salarissen worden uitbetaald? Bekijk de betaalkalender. Je salaris kan als gevolg van verwerkingstijd iets later op de rekening staan bijgeschreven.

Betaalkalender

Korting op je verzekering?

WERQ vindt het belangrijk dat je goed verzekerd bent. Daarom hebben we afspraken gemaakt over verzekeren met collectiviteitskorting. En ook over andere voordelen en speciale aanbiedingen om in je vrije tijd van te profiteren. Dat is mooi meegenomen! Lees meer over collectiviteitskorting.