Alles-in-1 traject

Wij gaan ervoor dat iedereen veilig en met plezier aan het werk kan en kan blijven. Hiervoor is het nodig om over je toekomst na te denken en te kijken wat je ervoor nodig hebt om dit te bereiken.

Wat is het Alles-in-1 traject?

Dit hoef je uiteraard niet alleemaal zelf te doen. We kunnen je daarmee helpen door jou te ondersteunen met het traject ‘Alles-in-1 voor uitzendkrachten’ van DOORZAAM.

Het doel van het traject is het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid van jou als uitzendkracht. Door te investeren in opleiden & ontwikkelen en gezond & veilig werken willen wij dit samen met jou bereiken.

Tijdens dit traject willen wij je bewust(er) maken over wat je nodig hebt om met plezier aan het werk te blijven (ook wel duurzame inzetbaarheid genoemd).

Hier kunnen meerdere zaken op van invloed zijn. Hierbij kan je denken aan:
– je financiële situatie;
– een goede gezondheid;
– een veilige en gezonde werkomgeving;
– loopbaanplanning en opleiding.

Je wordt gekoppeld aan een coach van DOORZAAM. Hiermee vul je samen een vragenlijst in (duurzame inzetbaarheid scan, oftewel DIS) en krijg je inzicht in bovengenoemde onderwerpen. Tijdens dit gesprek met je coach krijg je meer inzicht over je inzetbaarheid en welke vervolgstap je kunt nemen. Met als doel om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Dat wil jij toch ook?

Voorwaarden

  • Aan dit traject zitten voor jou geen kosten verbonden, het kost alleen tijd. Voor de afspraak en voor de eventuele vervolg stap;
  • Je werkt voor WERQ en hebt een fase A of B contract.

Wil je graag meedoen aan het Alles-in-1 traject, neem dan contact met ons op.